fbpx

Mangala Oyunu Eğitmenlik Eğitimi Sertifikası

610cfed286b2453064d11b30

Mangala, eski çağlardan beri oynanan ve günümüze kadar gelen bir tür Türk strateji ve zeka oyunudur. Dolayısıyla akıl ve zeka oyunları oynamak isteyenler mangala oyunu oynayabilir. Mangala oyunu eğitmenlik eğitimi almak ve mangala eğitimi vermek için mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifikası alınmalıdır. Üniversite onaylı mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifikası alarak okullarda eğitimciler mangal oyun eğitimi verebilir.

  1. Halk eğitim merkezlerinde
  2. Belediye bünyesinde kurulan eğitim merkezlerinde
  3. Okullarda
  4. Akıl ve zeka oyunları merkezlerinde
  5. Akıl ve zeka oyunları kulüplerinde

Mangala oyunu eğitmeni olarak ya da Mangala öğretmeni olarak eğitim verebilirsiniz. Çocuklarla yetişkinlerin birlikte oynayabileceği keyifli oyunlar olduğundan ailenizle keyifli vakit geçirmek için de Mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifika programına kayıt yaptırabilirsiniz.

Mangala Oyunu Nasıl Oynanır?

Mangala oyunu nasıl oynanır merak ediyorsanız ve sertifikanız olsun istiyorsanız Mangala eğitim sertifika programlarını bakabilirsiniz. Koç Eğitim Sertifika Merkezi; Mangala oyunu kuralları, Mangala oyunu nasıl oynanır ve mangala oyunu strateji teknikleri hakkında eğitim verir. Mangala oyununun dört temel kuralı ve strateji teknikleri bu eğitimle öğrenilir.
Mangala Oyunu Eğitmenlik Eğitimi Sertifika Programına Kimler Katılabilir? Mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifika programına kimler katılabilir konusunda tereddütleriniz olabilir. Ancak dileyen ve isteyen herkes Mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifika programına kayıt yaptırabilir.

  • Sınıf öğretmenleri
  • Okul öncesi öğretmenleri
  • Anaokulu öğretmenleri
  • Rehber öğretmenler
  • Farklı branş öğretmenleri
  • Akıl ve zeka oyunu öğretmenleri

bu alanda sertifika almak için Mangala oyunu eğitmenlik eğitimi sertifika programına kayıt yaptırabilirsiniz. Bu sayede vereceğiniz derslere ek olarak mangala oyunu dersi verip gelirinizi arttırabilirsiniz. Alacağınız Anlaşmalı Üniversite onaylı Mangala eğitmenlik eğitimi sertifikası ile;

  1. Devlet okullarında
  2. Özel okullarda
  3. Akıl ve zeka oyunları kulüplerinde mangala öğretmeni olarak bu oyunu öğretebilirsiniz.

 zekayı geliştiren ve düşünme becerilerini geliştiren bu oyun sayesinde ileriki yaşamınızda stratejik kararları da kolaylıkla verebilirsiniz. Mangala oyunu ne işe yarar diye düşünmeyin. Stratejik kararlar vermenize ve çözüm odaklı düşünmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir