fbpx

Robotik Kodlama Sertifikası İle Neler Yapılır

Robotik ve Kodlama Egitimi jpg

Kodlama Nedir ?

Elektronik, bilgisayar işlemleri ile çalışma sisteminde gerçekleştirmek üzere yazılan komutlar bütününe kodlama denilmektedir. Kodlama tekniği robotikte geliştirilmesi gereken önemli bir beceridir.  Robotik kodlama ise programlama ve yazılımın birleşip işlenerek onların hareketlerini kontrol etmesine denilmektedir. Teknolojinin hızla gelişmesi ile bu alana duyulan ilgide artabilmektedir. Teknolojiye ayak uydurmaya çalışan ülkelerin okul müfredatına aldığı bir eğitim programı olan robotik kodlama eğitimi ülkemizde son zamanlar büyük öneme sahip olmaya başlamış ve devlet okullarında yavaş yavaş işlenmeye başlanmıştır. Değişen dünya da çocuklarımızın çevrelerinde gelişen teknolojilere daha hızlı bir şekilde adapte olduğunu gözlemleyebilmekteyiz. Ve çevrelerinde olup biteni sorgulamaları, merak etmeleri ve araştırmaları onlara yeni kapıların açılmasını da sağlamaktadır. Robotik kodlama sertifikası ile neler yapılır diye kendimize sorduğumuzda aşağıda yer alan yazı sizleri bu konuda aydınlığa kavuşturacaktır. 

Robotik Kodlama Sertifikası Nasıl Alınır

Robotik Kodlama Eğitiminizi online eğitim şeklinde alarak sürecinizi daha rahat bir şekilde yürütebilmektesiniz. Eğitim sürecinizde kontrolün tamamen sizlere ait olması eğitim sürecinizin daha verimli bir şekilde ilerlemesini kolaylaştırmaktadır. Eğitimimizde canlı eğitimler ve yoğun bilgi içeren doküman desteği de sağlanmaktadır. Eğitiminizi dilediğiniz zaman diliminde tamamlayabilir ve kendinizi hazır hissettiğiniz zaman da ise sınavınızı olabilirsiniz. 50 puan ve üzeri almanız sizleri sınavda başarılı kılması ile birlikte beş defa sınava girme hakkınız da bulunmaktadır. Sınav notunu oluşturan kursiyerlerimizin iki hafta içerisinde sertifikaları e devlette görülmekte ve üç hafta içerisinde de fiili sertifika gönderimi sağlanmaktadır.

Robotik Kodlama Eğitimi Sertifikası İle Neler Yapılır, özel ve kamu kuruluşlarında robotik kodlama eğitmeni olarak çalışabilmektesiniz. Kamu kuruluşlarında branş öğretmenlerinin genel olarak tercih etmiş olduğu eğitim programlarının başında gelmektedir. Almış oldukları sertifika ile kendi okullarında egzersiz açabilir ve derslere girebilmektedirler. Özel okullarda, robotik kodlama atölyelerinde, kreşlerde, anaokullarında ve çocuklara yönelik atölyelerde almış olduğunuz robotik kodlama sertifikanızı kullanabilir eğitmenlik statüsünde çalışabilirsiniz. Özel sektörde çalışacak olan kursiyerlerimiz için saat bazında yüksek olan robotik kodlama kapsamlı programımızı önerir ve bu alanda kişisel gelişimlerini destekleyip eğitmen yetiştirmek isteyen kursiyerlerimiz için formatörlük eğitimini düşünmelerini öneririz. Formatörlük eğitimi ile sadece çocuklara yönelik eğitim değil bu alanda eğitmen de yetiştirme yetkinliğine sahip olmaktasınız.

Koç Eğitim Sertifika sitemiz üzerinden Robotik Kodlama Eğitimi Sertifika  Programına Katılmak için Hemen Ara… +90 535 476 37 12 yada aşağıda yer alan linke tıklayıp eğitimi dahil olabilirsiniz.

Robotik ve Kodlama Eğitimi Sertifikası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir